خورش هویج آلو
کپی بدون ذکر منبع🚫
خورش تبریزی
بسیار خوش طعم و متفاوت
مواد برای 4 نفر
گوشت ماهیچه گوسفندی 400گرم.قیمه ای خرد شود
پیاز دو عدد بزرگ خلالی نازک
آلو بخارا 20 عدد
رب 1 ق غ
روغن یک ملاقه کوچک
زعفران دمکرده 3 ق س
گلاب یک درپوش
هویج خلالی ظریف و نازک شده 4 عدد درشت
زردچوبه 1 ق م
نمک 1 ق م
آب لیمو تازه 2 ق س
هویجها را با حرارت متوسط با روغن خوب سرخ کنید(اگر سرخ نشه طعم مورد نظر در نمیاد)
گوشت و پیاز را با کمی از روغن خوب سرخ کنید تا پیازها طلایی بشن.نمک و زردچوبه هم اضافه کنید.رب هم بیفزایید و تفت دهید .حالا 3 لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم گوشت بپزد.هویج و آلو را افزوده و باز اگر آب احتیاج بود بریزید تا خورش جا بیفتد و تنگ آب شود.زعفران و گلاب را افزوده و باز 10 دقیقه مهلت دهید .شعله را خاموش نموده و آبلیمو هم بیفزایید
نوش جانتون
کنار این خورش و پلو بهترین گزینه سبزی خوردن و ترشی سیر هستش
#خورش
#تبریز
#غذای_محلی
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi