خورش هویج آلو کپی بدون ذکر منبع🚫 خورش تبریزی بسیار خوش طعم و متفاوت مواد برای 4 نفر گوشت ماهیچه گوسفندی 400گرم.قیمه ای خرد شود پیاز دو عدد بزرگ خلالی نازک آلو بخارا 20 عدد رب 1 ق غ روغن یک ملاقه کوچک زعفران دمکرده 3 ق س گلاب یک درپوش هویج خلالی ظریف و نازک شده 4 عدد درشت زردچوبه 1 ق م نمک 1 ق م آب لیمو تازه 2 ق س هویجها را با حرارت متوسط با روغن خوب سرخ کنید(اگر سرخ نشه طعم مورد نظر در نمیاد) گوشت و پیاز را با کمی از روغن خوب سرخ کنید تا پیازها طلایی بشن.نمک و زردچوبه هم اضافه کنید.رب هم بیفزایید و تفت دهید .حالا 3 لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم گوشت بپزد.هویج و آلو را افزوده و باز اگر آب احتیاج بود بریزید تا خورش جا بیفتد و تنگ آب شود.زعفران و گلاب را افزوده و باز 10 دقیقه مهلت دهید .شعله را خاموش نموده و آبلیمو هم بیفزایید نوش جانتون کنار این خورش و پلو بهترین گزینه سبزی خوردن و ترشی سیر هستش 🌷خانه ی سبزآبی🌷 @khaneyesabzabi