شیرینی مربایی به سبک یلدا🤩
مواد لازم برای درست کردن شیرینی آلمانی:
کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم معادل نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل کمی
آرد سفید ۳۰۰ گرم معادل ۲ و نیم پیمانه
📌خمیر را که دو قسمت کردین ، نصفشو بزارید داخل یخچال تا کیفیت شیرینی ها پایین نیاد ، بعد از اینکه نصف خمیر را کاتر زدین مابقی را از یخچال بیرون بیارید و کارتر بزنید
📌آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه
📌این شیرینی اصلا نیاز به ورز دادن و استراحت کردن ندارد
📌برای درست کردن شیرینی روی گاز شعله پخش کن بزارید تا داع بشه ،شیرینی ها را با کاغذ روغنی کف تابه رژیمی بزارید و وااشر تابه را در بیارید درش ببندید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید روی حرارت ملایم، مثل موقعی که برنج دم کنید
📌برای درست کردن داخل فر ، ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
📌شیرینی ها بیشتر از ۱۵ دقیقه در فر یا تابه نمونه که سفت میشه
🍲
#هنر_مهارت
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost