شیرینی پرسی گردویی مواد لازم : کیک کاکائویی ساده : یک عدد شکلات مرغوب تخته ای : ۱۶۰ گرم خامه ی صبحانه : ۱۳۰ گرم گردوی یا پسته خرد شده :۵۰ گرم مواد برای تزیین : شکلات تخته ای آبشده : به مقدار لازم پودر نارگیل و پسته و .. : به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا شکلات و خامه را روی بخار کتری به روش بن ماری آب کرده و به حالت یکدست در آورید سپس کیک را پودر کرده و گردوی خرد شده را با کیک مخلوط کنید . در آخر شکلات و خامه ی آماده شده را اضافه کرده هم زده تا حالت خمیری پیدا کند . مشما فریزر را از وسط ببرید و کاملا روی میز کار پهن کنید مواد آماده شده را مانند لوله ای درآورده و مثل رولت داخل مشما بپیچید ، دو سر مشما را محکم کرده و بمدت یک الی دو ساعت در یخچال گذاشته تا مواد خودش را بگیرد بعد از این مدت مواد را از یخچال درآورده و به اندازه ی دلخواه تقریبا یک الی دو سانتی برش زده و سپس در شکلات آبشده زده و با پودر پسته یا نارگیل یا بادام تزیین کنید. این شیرینی بسیار ساده و بسیار خوشمزه هست و میتونه بهترین گزینه برای پذیرایی از مهمانهای شما باشه نوش جان نکته : میتونید از کیکهای شکلاتی پیج که در پستهای پایین هست برای درست کردن کیک استفاده کنید یا از کیکهای آماده استفاده کنید... 🍲 @khatdost