#آلبالو_پلو
اول یه لیوان آلبالو رو (من توی فریزر داشتم )هسته اش رو گرفتم و با دوتا ق شکر گذاشتم رو حرارت کم تا بپزه و آب باز کنه(اگه شیرین دوست دارید شکر بیشتر بریزید )
برنج رو که آبکش کردم اندازه ی یه کاسه ازش برداشتم و با آب آلبالو ها مخلوط کردم که قرمز رنگ بشه (آلبالوها رو کنار بذارید برای تزیین)
توی قابلمه برنج سفید رو که ریختم برنج آلبالویی رو یه گوشش گذاشتم تا دم بکشه
موقع سرو یه کاسه از برنج رو با زعفران مخلوط کردم و بعد هر سه رنگ برنج رو با هم ترکیب کردم
راستی میتونی هم با مرغ سرو کنی هم با گوشت چرخ کرده
که من گوشت رو با ادویه و یک پیاز رنده شده که آبش رو گرفتم مخلوط کردم و توی تابه بدون روغن و با حرارت کم تفت دادم
بعد که برنج رو توی ظرف کشیدم روی سطح رو با آلبالو ،گوشت قلقلی ها،خلال پسته و بادام تزیین کردم
همینقدر خوشمزه 😍😍
#خلال_پسته
برای داشتن که خلال پسته سبز و خوشرنگ وقتی پسته ی تازه رو از غلاف جدا کردید نیم ساعت توی اب یخ بگذارید که راحت تر پوستش جدا بشه بعد با چاقو اره ای خلالی برش بزنید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه یادتون باشه اصلا توی آفتاب نگذارید که زرد میشه توی دستگاه هم میسوزه چون نازکه وقتی خلال ها کامل خشک شد یا توی کیسه ی پارچه ای بریزید یا توی شیشه و در یخچال نگهداری کنید
تا فصل بادام تازه هست میتونید بادام رو هم خلال کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر