👈
#پرسش_و_پاسخ👉
📘✍📘✍📘✍
❓سوال
"از چه سنی کلاس زبان را برای کودکانمان آغاز کنیم"
#پاسخ 👇👇
یکی از دغدغه ها و سوالات والدین اینست که از چه سنی کودکان را به کلاس زبان بفرستیم ،
به طوری که بچه ها در بزرگسالی از یادگیری زبان خارجه دلزده نشوند و در این کلاسها بعلت سختگیریهای افراطی آسیب روانی نبینند.
من به شما دو سن را برای دو آموزش متفاوت ولی مکمل هم پیشنهاد میکنم.این دو سن یکی سه سالگی است، یکی سوم دبستان است.پس دو تا "سه" را فراموش نکنید.حالا در این دو سن چه باید کرد؟
در سن سه سالگی کودکان زبان مادری خود را تا حد زیادی فراگرفته است.قادر به استفاده از کلمات و جملات کوتاه میباشند،در این سن والدین میتوانند کلاس زبان خارجه را برای فرزند خود فقط و فقط با یک شرط اساسی آغاز کنند.و آن شرط چیزی نیست جز اینکه هیچ نوشتن و الفبا و نگارش و دستور زبانی تا 9 سالگی در میان نباشد.
همانطور که هر بچه ای تا شش سالگی،یعنی به مدت شش سال زبان مادری را از طریق شنیدن و صحبت کردن و البته بدون نوشتن،و بدون اجبار می آموزد،کودکان نیز بایستی زبان دوم را به مدت شش سال(از سه سالگی تا ۹ سالگی) فقط با مهارتهای شنیداری و کلامی و بدون اجبار،با بازی و نشاط و قصه و تاتر و در فضای کلاسی توام با نشاط و خلاقیت بیاموزند.
بعدشش سال،یعنی وقتی کودک من کلاس سوم ابتدایی است،همان زمانی که نوشتن را در زبان مادریِ خود آغاز کرده است و نسبتا در نوشتن زبان مادریِ خود فعال شده است،میتواند زبان خارجه را این بار به همراه دستور زبان،الفبا و نگارش آغاز کند.این همان کودکیست که شش سال نسبتا بر روی مهارتهای کلامی زبان دوم مسلط شده است و یادگیری زبان را با شور و نشاط و اشتیاق و بدون هیچ اجباری آموزش دیده است.
با روشی که آموزش دادم میتوانیم بهترین نتیجه و بازخورد را از کلاسهای آموزش زبان خارجی داشته باشیم.
#دکتر_زهراشعرا
📘✍📘✍📘✍
@kodaknojavan 🌿🌹