فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل با صدا ببینید🔈 نخود ۵۰۰گرم پیاز دو عدد متوسط سیر پنج حبه آرد دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری آب نصف لیوان ادویه ها زردچوبه ، نمک ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، جوز هندی ، پودر سیر ، کاری ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص فلافل هر کدام یک قاشق سرپر غذاخوری ابتدا نخودها رو به مدت ۲۴ساعت داخل آب میزاریم و تو این مدت چند مرتبه آب نخودهارو عوض میکنیم بعد از ۲۴ساعت نخود های خیس خورده رو داخل چرخ گوشت میریزیم و با پیاز و سیر چرخ میکنیم نخود ها رو اول با سری درشت و بار دوم با سری ریز چرخ کنید که بافت یکدستی داشته باشه بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب با خمیر مخلوط میکنیم به این خاطر که خمیر فلافل خیلی سفت نباشه به خمیرمون نصف لیوان آب ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خمیر چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه داخل ظرفمون روغن میریزیم ( روغن باید حتما داغ باشه بعد فلافل هارو داخلش سرخ کنیم وسطشم اگه دوس داشتید سوراخ کنید که داخلش خام نمونه. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔