#چی_بپزیم؟
حلوای سه آرد مجلسی:
چیا میخاد🍽
آرد: نصف پیمانه(شامل آرد گندم+آرد نخودچی+آرد برنج که آرد گندمش بیشتر باشه)
شکر: نصف پیمانه
آب: ۱پیمانه(نصف گلاب و نصف آب) یا (ترکیب آب و گلاب و شیر)
روغن: ۱/۴پیمانه
زعفران و پودر هل به میزان لازم
چجوری بپزیم؟🍵
اولش سه آرد رو توی تابه میریزیم و با شعله ملایم 5دقیقه تفت میدیم(در حدی که بوی آرد بلند بشه و خامی گرفته بشه)
بعد آرد رو الک میکنیم و با روغن، به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رنگش دلخواهمون بشه.
شعله رو خاموش میکنیم تا آرد از دما بیفته.
آب و گلاب (شیر) و شکر و زعفران دم کرده و پودر هل را ترکیب میکنیم(نیازی به حرارت دادن نداره)
وقتی آرد کمی خنک شد، ترکیب آب و شکر را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم.
وقتی کاملا ترکیب شد شعله را روشن میکنیم و با شعله ملایم هم میزنیم تا به غلظت مورد نظر برسه.
امروز پنجشنبه است.
به نیت شهدا و رفتگان حلوا بپزیم.🌷
«دستپخت مامان باید تک باشه»
https://eitaa.com/madaranee96