رمان(انار) /۳
○ نام غذا : ( رمانیه )
⭕️ طرز تهیه: مقداری گوشت بزغاله جوان یا بره املک(بره ای که تازه شیرمیخوره) یا مرغ رو میگذاریم بپزه( سر حرارت میگذاریم و کف ها رو خارج میکنیم از آب) و میگذاریم حرارت ببینه تا به حالت نیم پز برسه (مثلا از یک ساعت و نیم زمان پخت،۴۵ دقیقه را طی کرده باشه)،اینجا برنج از قبل خیس خورده رو بدون آب به این مرغ یا گوشت اضافه میکنیم که در این آب گوشت یا آب مرغ پخته بشه
اینجا مقداری آب انار ترش + مقداری آب انار شیرین(میتوانید از رب انار شیرین و رب انار ترش که به آب زده اید هم استفاده کنید)،اضافه میکنید وبعد آب بادام(۱۰ تا بادام +آب که شیره آن در بیاید) اضافه میکنید + مقدار کمی روغن بادام شیرین و دم میگذارید
🔺چاشنی:نمک،مقدار بسیارکمی دارچین یا مقداربسیارکمی نعنا یا مقدار بسیارکمی حل اضافه کنید ۱۵ دقیقه آخر کار
#طب_ایرانی
#غذای_سالم
🆔
@maghsoudi_ir