🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🥀آنچه بعد از کربلا گذشت
#قسمت6⃣9⃣
و در احادیث بسیار آمده است که: زیارت آن حضرت موجب آمرزش گناهان و دخول بهشت و آزاد شدن از آتش و ریزش گناهان و رفع درجات و مستجاب شدن دعاهاست، هر کس نزد قبر حسین(علیه السلام) آید و حق او را بشناسد خداوند گناه گذشته و آیندة او را بیامرزد.
و در روایت دیگر است که: شفاعت او را دربارة هفتاد گناهکار بپذیرد و نزد قبر او حاجتی نخواهد مگر روا گرداند.
حضرت صادق(علیه ااسلام) با عبدالله بن النّجار گفت: شما به زیارت حسین(علیه السلام) میروید و در کشتی مینشینید؟ گفت: گفتم آری. فرمود: این را دانستهای که اگر کشتی بگردد و شما را در آب ریزد منادی فریاد میزند که شما پاک شدید و بهشت شما را گوارا باد.
و فائد حنّاط با آن حضرت گفت: شیعیان نزد قبر حسین میآیند با نوحهخوان و طعام؟ حضرت فرمود: شنیدهام هر کس نزد قبر حسین(علیه السلام) آید و حق او را بشناسد گناه گذشته و آیندة او آمرزیده شود.
مترجم گوید: این عمل که اکنون مرسوم است در عهد امام هم بود و امام(علیه السلام) آن را تقریر فرمود.
و در روایت آمده است که: زوّار حسین(علیه السلام) چهل سال پیش از دیگر مردم به بهشت درآیند و آن کس که به زیارت حسین(علیه السلام) رود گناهان خود را بر در سرای خویش گذارد و از آن بگذرد چنانکه یکی از شما از جسر میگذرد و آن را در پس پشت خود میگذارد؛ یعنی: از شهر خود بیرون نرفته و به زیارت نرسیده گناهانش آمرزیده میشود.
در حدیثی وارد شده است که: روز قیامت با زوّار قبر حسین(علیه السلام) گویند: دست هر کس را خواهید بگیرید و به بهشت روانه شوید، پس مرد زائر دست هر کس را که دوست دارد بگیرد حتی آن که مردی با دیگری گوید: مرا نمیشناسی که من فلانم که فلان روز پیش پای تو برخاستم؟ او را هم به بهشت میبرد و کسی او را باز نمیدارد.
از سلیمان بن خالد از حضرت صادق(علیه السلام) روایت است که سلیمان گفت: از آن حضرت شنیدم میگفت: خدای تعالی در هر وقت روز و شب صد هزار بار سوی بندگان مینگرد و هر کس را خواهد میآمرزد هر کس را خواهد عذاب میکند مگر زوّار قبر حسین(علیه السلام) و اهل بیت را که همه را میآمرزد و نیز میآمرزد و هر کس را که آنها شفاعت کنند. پرسیدند: اگرچه مستحقّ دوزخ باشد؟ فرمود: اگرچه مستحقّ دوزخ باشد مگر ناصبی را.
و در روایات بسیار آمده است که: زیارت آن حضرت برابر حج و عمره و جهاد و عتق بلکه معادل بیست حج بلکه افضل از بیست حج است؛ بلکه هشتاد حج مَبرُور برای او نوشته میشود.
و وارد است: برابر حجی است که با رسول خدا(صل الله علیه واله وسلم) گزارد.
#نویسنده حاج شیخ عباس قمی رحمه الله علیه
❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣
╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮
@maktab_ommeabiha
╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴