خورشت زرشک و آلو مازندرانی مواد لازم: پیاز: یک عدد آلو بخارا: 250 گرم زرشک: 50 تا 100 گرم رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم روغن و کره: به مقدار لازم زعفران دم کرده: به میزان لازم مرغ: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا مرغ را به خوبی به ادویه آغشته کرده و سپس در مقداری روغن سرخ کنید. در مرحله بعد پیاز را تفت داده و رب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود. سپس مقدار کمی آب جوش به آن افزوده، حرارت را کم کرده و تکه‌ های مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید تا مغزپخت شوند. در انتهای پخت زعفران دم کرده را هم اضافه می ‌کنیم. در مرحله بعد آلوی خیسانده شده در کمی کره تفت داده و سپس نصف لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم تا مغزپخت شوند. در صورت تمایل می‌ توانید دو قاشق غذاخوری شکر به ترکیب آلو و زرشک اضافه کنید تا طعم ترش و شیرین به خورشت بدهید. در انتها هم زرشک را به ترکیب اضافه کنید. در انتهای پخت مرغ می‌ توانید سس زرشک و آلو را به آن اضافه کنید تا طعم‌ها به خوبی باهم ترکیب شوند و درصورتیکه می ‌خواهید خورشت ظاهر مجلسی خود را داشته باشد. ترکیب زرشک و آلو را بعد از سرو مرغ در ظرف مورد نظر، روی آن بریزید. این غذای خیلی خوشمزه مازندرانی می ‌تواند گزینه خیلی مناسبی برای شام و ناهار مهمانی و آشپزی ✍️روزمرِگی_من_و_مامان 🧕https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb 🌼