این همون پای سیب دستپخت زن داداشمه که درخواست کردید دستورش و بذاریم پای سیب آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه تخم مرغ ۴ عدد سیب زرد ۲ عدد روغن نصف پیمانه ماست نصف پیمانه دارچین به مقدار لازم وانیل یک قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری پودر قند برای روی پای سیب مقداری ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را هم میزنیم تا حجم مایع دو برابر شود و کرم رنگ شود سپس ماست و روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود سپس در قالب کاغذی نصف مایع را میریزیم و سیب و دارچین را وسط می گذاریم بعد دوباره از مایع روی آن میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۳۲ دقیقه روی درجه ۱۷۵ درجه می گذاریم وقتی خنک شد پودرقند را روی های پای ها الک میکنیم پای سیب اماده شد نوش جان کنید 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb