۶ تا کیک اسفنجی ساده درست کردم باید ۴ تا دونه تخم مرغ رو اول سفیده و زردش رو جدا کنید سفیده رو اول به مدت دو دقیقه بزنید تا کمی پف کند بعد با نصف لیوان دسته دار فرانسوی شکر که کم کم بهش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کاملا پف کنه و دیگه از ظرف نریزه بعد اونو میگذاریم داخل یخچال بعد زرده ها رو با نصف لیوان شکر و کمی وانیل ( نصف قشق چایخوری ) و میزان کمی هل نزدیک ۸ دقیقه میزنیم تا کاملا پف کنه و رنگش هم زرد خیلی روشن بشه بعد به اندازه یک چهارم لیوان آب و یک چهارم لیوان روغن هم میزنیم باید در حد مخلوط شدن بزنیم خیلی کم بعد همزن رو میگذاریم کنار حالا یک و یک چهارم لیوان آرد با یک قاشق مربا خوری آرد رو به صورت دورانی بهش اضافه میکنیم و در آخر سفیده ها رو اضافه و به صورت دورانی هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه تو این قسمت باید خیلی مواطب باشید هم زدن کامل ولی زیاد نباشه بعد هم ظرف مورد نظر رو چرب کرده و مواد رو داخل ظرف مورد نظر ریخته و داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزه نیم ساعت اول درب فر رو به هیچ عنوان باز نمی کنیم بعد چک میکنیم اگر پخته بیرون میاریم یه نکته خیلی مهم میزان بکینگ پودر خیلی مهمه تو بحث کیک پختن اگر بکینگ پودر رو زیاد تر بزنید درست برعکس عمل میکنه به جا پف زیاد پفش میخوابه برا زدن سفیده اگر زیادی هم بزنید اونم پف کیک میخوابه اگر دمای فر اندازه نباشه اونم ممکنه پف کیک بخوابه و نکته اخر که مدتی هست متوجهش شدم برا اینکه مایع کیک به ظرف مورد تطر نچسبه مطمئن ترین راه ممکن کشف شده😁 زدن ارده به کل دیواره و کف قالب مورد نظر هست اینو تجربه کنید دعاشو به جون منم بکنید😂ارده رو با برس به دیواره و کف قالب بزنید ولی مواظب باشید شورش هم در نیارید اگر شورش در بیارید بعدا کیکتون یخرده بوی ارده هم خواهد داد😂😂 یک ردیف ۴ تاش رو چیدم خامه خیلی خیلی کم وسط زدم و دوباره اون دو تا رو برش خیلی نازک زدم و رو اون چهار تا سوار کردم و برا تزئین هم چون عاشق گلم گل زدم البته نوشته وسط رو چاپ کردمو گفتم چاپ رنگی گلاسه باشه تا کاغذ رنگیش خیس نشه و گذاشتم رو کیک و برا برش هم کاغذ رو برداشتم هم گلها رو 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb