فوت وفن های کوفته تبریزی باید نسبت مواد کوفته را رعایت کنید و هیچ یک از مواد را سرخود کم یا زیاد نکنید. زیاد بودن میزان لپه و برنج نسبت به مواد دیگر باعث وا رفتن کوفته می شودهر مقدار برنج استفاده کنید، باید به همان مقدار لپه هم درون کوفته بریزید پس نسبت لپه و برنج در کوفته تبریزی یکسان و مساوی ست. تا ۲۰ دقیقه اول که کوفته ها در سس قرار دارند، آنها را تکان ندهید. با این کار احتمال پاشیدن و وا رفتن کوفته بالا می رود.ظرفی که کوفته ها را در آن قرار می دهید باید مسطح باشد، طوری که کوفته ها روی هم قرار نگیرند. همه کوفته ها باید کنار هم باشند. . پیاز را به شکل درشت رنده نمایید تا آب نیندازد، در صورت آب انداختن پیاز، حتما آبش را جدا نمایید تا کوفته وا نرود. بعد از قرار دادن کوفته ها درون سس، قابلمه را به هیچ عنوان تکان ندهید زیرا این کار باعث وا رفتن غذا می شود. نکته بعدی قرار دادن کوفته ها در سس داغ است، اگر سس سرد شده باشد سپس کوفته ها را درون آن قرار دهید حتما از هم وا می روند. گذاشتن درب قابلمه هم موجب از هم پاشیده شدن کوفته می شود. استفاده زیاد از مرزه باعث تلخی کوفته تبریزی می شود ولی به اندازه مصرف کردن آن، به خوش عطر و خوشمزه شدن آن خواهد انجامید. سعی کنید همه کوفته ها را به یک اندازه درست کنید. این کار باعث می شود زمان پختشان مساوی باشد. 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb