#مطبخ
فوت فن های دستور پخت خورش قورمه سبزی غلیظ و جا افتاده👇
قورمه سبزی از اون غذاهاست که اگر بهش توجه نکنید خیلی بد میشه اگر بهش برسید عالی میشه
سبزی نقش مهمی در عطر وبوی قورمه سبزی داره
من خودم یه مقدار گیشنیز و بیشتر اضافه میکنم از بقیه سبزی ها
هرچقدر سبزی خورشت قورمه سبزی ریزتر خرد شود بهتر جای می افتد در غیر این صورت هرچقدر خورش روی گاز بماند هم جا افتاده نمی شود.
نکته مهم در هنگام سرخ کردن سبزی این است که همان ابتدا با ریختن سبزی روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی خوب داخل روغن سرخ شود.
می توانید سبزی را به همراه لوبیا و گوشت از ابتدای پخت اضافه کنید و یا بعد از سرخ کردن اضافه شود.
بهتر است از سبزی تازه برای تهیه قورمه سبزی استفاده کنید.
هرچقدر قورمه سبزی کم آب تر و غلیظ تر شود بهتر است.
بنا به ذائقه و منطقه خود می توانید از لوبیا چیتی یا سفید برای تهیه این خورش استفاده کنید.
بهتر است از گوشت گوسفندی برای تهیه خورش قورمه استفاده کنید.ولی با مرغ هم خیلی خوشمزه میشه🌺
#روزمرِگی_من_و_مامان👇
https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb