#مطبخ
طرز تهیه خورشت قیمه برای ۲۰ نفر
به در خواست شما👇
مواد لازم:
گوشت خورشتی یک کیلو گرم یا ۴۰ تکه برای هر نفر ۲ تکه
پیاز ۸ عدد
لپه ۷۰۰ گرم
سیب زمینی سایز متوسط ۱۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۱۰ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۷ قاشق غذا خوری
چوب دارچین ۸ تکه
لیمو عمانی ۱۰ عدد
گلاب ۴ قاشق غذا خوری
عرق هل ۴ قاشق چای خوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه خورش قیمه
آب لپه را که به مدت ۲۴ ساعت خیس کرده اید خالی کنید قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و لپه ها را داخل قابلمه بریزید و به همراه کمی زردچوبه حدود ۵ دقیقه تفت دهید. تفت دادن باعث می شود تا لپه داخل خورشت له نشود.
توجه داشته باشید وقتی گوشت تقریبا نیم پز شد لپه را به گوشت اضافه کنید
لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و داخل یک ظرف به همراه آب جوش به مدت نیم ساعت خیس کنید تا تلخی و تیرگی لیمو عمانی ها گرفته شود.
پیاز را خرد کرده و در قابلمه می ریزی با روغن تفت میدید
گوشت را به پیاز اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید در ادامه کمی زردچوبه و فلفل قرمز را به گوشت اضافه و با
زمانی که گوشت خوب تفت خورد و آب انداخت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گرفته و سرخ و مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و مزه ها به خورد هم برود. حدود ۱۵ لیوان آب داخل قابلمه بریزید (مقدار آب نسبی است احتمال کم یا زیاد بودنش هست) و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. بعد از جوشیدن چوب دارچین به مواد اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت در قابلمه با درب بسته به خوبی بپزد.
بعداز اینکه گوشت و لپه شما پخت
لیمو عمانی را داخل قابلمه بیندازید،و سپس
نمک و عرق هل را داخل قابلمه بریزید و در نهایت زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد. بعد از آماده شدن خورش گلاب را بریزید و حرارت را خاموش کنید. خورشت قیمه آماده شده است در ظرف سرو بریزید و در کنار سیب زمینی خلالی سرخ شده نوش جان بفرمایید.
#روزمرِگی_من_و_مامان👇
https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb