🥘 طرز تهیه سوسیس ماکارانی 🌭 ماکارونی: ۱ بسته سوسیس: به اندازه دلخواه پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم رب گوجه فرنگی بهمقداردلخواه سیر ۲ حبه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سوسیس ها را از وسط به چند برش خرد می کنیم به دلخواه می توانید آنها را کمی نیم پز کنید تا وقتی رشته ماکارونی را داخلش فرو می کنیم کمی نرم باشد برای نیم پز کردن روی بخار غیر مستقیم قرار دهید. سپس رشته ماکارونی را در مرکز سوسیس فرو کنید دقت کنید نباید اصلا ماکارونی ها شکسته شوند و به آهستگی از وسط سوسیس رد کنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس پیاز را نگینی خرد کرده و کمی فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید کمی که سبک شد سیر را اضافه کنید و بعد گوشت چرخ کرده را تفت دهید مقداری فلفل سیاه و نمک بزنید و در انتها رب را افزوده و هم بزنید تا سس خوش رنگی بدست بیاد. داخل یک قابلمه آب به همراه نمک و زردچوبه ریخته و اجازه دهید تا آب به جوش بیاد سپس ماکارونی ها را که در مرحله اول آماده کردیم به آرامی داخل قابلمه گذاشته تا نرم شوند سپس آنها را آبکش کنید. در انتها شما می توانید مواد گوشتی را به همراه سوسیس ماکارونی داخل قابلمه دم بگذارید و یا می توانید ماکارونی را بعد از آبکش کردن کنار سس گوشتی سرو کنید و دم نگذارید و یا می توانید سوسیس ماکارونی را به تنهایی دم گذاشته و در موقع سرو روی آن سس گوشتی داغ ریخته و سرو کنید به دلخواه می توانید از روش فوق استفاده کنید و در انتهای پخت روی سوسیس ماکارونی به دلخواه تزیین کنید ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb