🌺 نکات حلوای پخت حلوای هویج👇 در حلوای هویج اگر بخواهید از کره استفاده کنید باید مقدارش با میزان روغن مایع به همان اندازه باشد. برای حلوای هویج نباید خیلی حلوا را تفت دهید چون آرد هر چه بیشتر تفت بخورد رنگش تیره‌تر می‌شود و بهتر است رنگ حلوای هویج روشن باشد. می‌توان برای تهیه حلوای هویج از شیر به جای آب استفاده کرد که در این صورت حلوا هویج با شیر خواهیم داشت. زمانی که این حلوا با آرد تهیه می‌شود هویج آن نباید قابل احساس باشد و بهتر است آن را با میکسر به شکل پوره در آوریم یا اگر میکسر در دسترس نیست هویج را بپزیم و بعد آن را پوره کنیم. زمانی که پوره هویج آماده شد آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مقداری از آب آن تبخیر شود. هر چه نسبت هویج به آرد بیشتر باشد حلوای هویج خوشمزه‌تری خواهیم داشت. با توجه به چسبناک بودن حلوا، برای فرم دادن به آن باید از روغن به مقدار کافی استفاده کرد. اگر حرارت آن کمتر شود، میزان چسبناکی آن کاهش می‌یابد و فرم دادن آن راحت‌تر خواهد بود. برای تهیه پوره هویج، می‌توان از تفاله‌های هویج استفاده کرد که در هنگام آبگیری به دست می‌آیند. حلوای هویج را می‌توانید در محیطی که خیلی گرم نیست، چندین ساعت نگهداری کنید. برای نگهداری طولانی‌مدت، بهتر است حلوا را در جای خنک و یا در یخچال نگهداری کنید. اگر با خواص هویج آشنا شوید قطعا تمایل بیشتری به تهیه حلوای هویج خواهید داشت روز قبل طرز تهیه در کانال گذاشته شد⚘️ ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb