طرز تهیه پلو بلغور بلغور پلو یک غذای بسیار مقوی ساده و ارزان است مواد لازم: بلغور پلویی 2 لیوان گوجه فرنگی 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل سبز 1 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا بلغور را پاک کرده و می شوییم، حالا به مدت 2 ساعت به همراه آب خیس می کنیم. پیاز را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل تابه مناسبی به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود بعد فلفل سبز نگینی شده، نمک، فلفل و زرد چوبه را به پیاز داغ می افزاییم. گوجه را پوست گرفته و پوره می کنیم. حالا به همراه رب گوجه، به پیاز داغ افزوده و خوب تفت می دهیم تا سس گوجه غلیظی بدست آید. حالا آب بلغور را خالی کرده و به سس گوجه می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملابا هم تفت بخورند. روی مواد آماده شده را با آب جوش می پوشانیم و زمان می دهیم تا آب خوب تبخیر شود حالا درب قابلمه را می گذاریم و 15 دقیقه زمان می دهیم تا بلغور دم بکشد. بلغور پلوی ما آماده است. به همراه ماست چکیده سرو کنید ✍️روزمرِگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb