#مطبخ
طرز تهیه خیار شور به درخواست اعضا
مواد لازم:
خیار قلمی ریز ۱ کیلوگرم
سرکه سفید ۱ لیوان
فلفل تند ۳ عدد
سیر ۵ عدد
آب ۶ لیوان
ترخون ۱۰۰ گرم
شوید ۱۰۰ گرم
زاج سفید اندازه دو حبه قند
تخم گشنیز :۱/۳ قاشق چایخوری
نمک ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
خیار و سبزیجات راشسته رفت آنها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. توجه داشته باشید مواد خیارشور باید کاملا خشک باشد و رطوبت نداشته باشنددر این مرحله یک قابلمه مناسب را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و ۶ لیوان آب به همراه نمک و سرکه داخلش می ریزیم.اجازه می دهیم آب جوش بیاید و نمک به طور کامل در آب حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مخلوط آب و سرکه خنک شود. حالا سیرها را پوست گرفته و پس از شستشو کنار می گذاریم تا خشک شوند.
در این مرحله یک ظرف شیشه برای خیارشور انتخاب می کنیم سپس خیارها را به ترتیب داخل ظرف می چینیم و بین خیارها از سیر ، ترخون ، شوید ، تخم گشنیز و فلفل تند قرمز یا فلفل سبز استفاده می کنیم.
پس از اینکه تمام مواد را داخل شیشه ریختیم یک تکه زاج سفید درون شیشه قرار می دهیم ( زاج سفید باعث ترد شدن خیارشور ها می شود ) در ادامه مخلوط سرکه ، آب و نمک را به شیشه اضافه می کنیم تا جایی که به طور کامل روی خیارها را بگیرد.
در این مرحله یک پلاستیک فریزر را باز می کنیم و روی درب شیشه قرار می دهیم سپس درب شیشه را می بندیم تا هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشود. شیشه را در جای خشک و خنک دور از نور خورشید قرار می دهیم ، پس از یک هفته خیارشور آماده مصرف می شود.
✍️روزمرِگی_من_و_مامان
https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb