طرز تهیه آش دوغ مواد لازم👇 نخود :۶ پیمانه سبزی آش (ترکیب مساوی اسفناج و برگ چغندر): ۴ پیمانه برنج نیم دانه :۱ پیمانه دوغ پاکتی ۳ عدد آرد :۲ قاشق غذا خوری نمک :به مقدار لازم سیر داغ و نعناع داغ :به مقدار لازم طرز تهیه👇 برای تهیه این آش دوغ خوشمزه از شب قبل نخود ها را خیس می کنیم تا نفخ شان برطرف شود. بعد نخود ها را به همراه چند لیوان آب سپس روی حرارت قرار می دهیم تا نخود به مدت حدودا یک ساعت بپزد. وقتی که نخود کامل پخت، برنج را شسته و به آن اضافه می کنیم وقتی که برنج به طور کامل پخت و کمی لعاب دار شد و حدودا ۳ تا ۴ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند، دوغ ها را اضافه می کنیم. وقتی که دوغ را اضافه کردیم، حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سریعتر شروع به جوشیدن کنند. در همین حین مواد درون قابلمه را به صورت مدام هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کند. حالا سبزی ها را شسته و خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. کمی که مخلوط شد، ۲ قاشق آرد را در یک تابه می ریزیم و تفت می دهیم. سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و قاشق قاشق آب اضافه می کنیم تا یک مایه غلیظ بدست آید. سپس به آش اضافه می کنیم. در ادامه آش را به آرامی هم می زنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شوند. حالا آش را مزه می کنیم و نمک آن را تنظیم می کنیم. بعد از نیم ساعت آش آماده است. سیر ها را رنده کرده و با روغن داغ سرخ می کنیم. نعناع را هم درون روغن سرخ می کنیم. سپس به آش اضافه می کنیم یا با نعنا و سیر داغ آن را تزیین می کنیم ✍️روزمرِگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb