🌼
سالاد اندونزی ساده و بدون دردسر برای آشپزی تازه عروسها
مواد لازم این غذا👇
کلم بنفش خرد شده: یک پیمانه
کلم برگ سفید خرد شده: دو پیمانه
کالباس: 200 گرم
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
نخودفرنگی پخته شده: یک پیمانه
هویج پخته و خرد شده: 2 عدد
خیارشور زنده یا خردشده: 4 عدد
سس مایونز و روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اندونزی:
همه ی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با همدیگر ترکیب شود. این پیش غذای آسان گزینه مناسبی برای هنرنمایی تازه عروسها در مهمانیها
بفرستید برای تازه عروسهایی که میشناسید 😋
✍️روزمرِگی_من_و_مامان
🧕
https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
#مطبخ
🌼