🌼 سالاد اندونزی ساده و بدون دردسر برای آشپزی تازه عروسها مواد لازم این غذا👇 کلم بنفش خرد شده: یک پیمانه کلم برگ سفید خرد شده: دو پیمانه کالباس: 200 گرم ذرت پخته شده: نصف پیمانه نخودفرنگی پخته شده: یک پیمانه هویج پخته و خرد شده: 2 عدد خیارشور زنده یا خردشده: 4 عدد سس مایونز و روغن زیتون: به میزان لازم طرز تهیه سالاد اندونزی: همه ی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با همدیگر ترکیب شود. این پیش غذای آسان گزینه مناسبی برای هنرنمایی تازه عروس‌ها در مهمانی‌ها بفرستید برای تازه عروسهایی که میشناسید 😋 ✍️روزمرِگی_من_و_مامان 🧕https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb 🌼