🌼 مطبخ مواد لازم 👇 برنج: 2 پیمانه گشنیز خرد شده: 500 گرم روغن یا کره: 50 گرم زعفران: نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم فیله مرغ: 500 گرم طرز تهیه 👇 ابتدا برنج با آب و نمک خیس کرده و پس از چند ساعت آبکش می‌کنیم. ته قابلمه را نان یا سیب‌زمینی گذاشته و برنج و گشنیز را لا به لا داخل قابلمه می ریزیم تا برنج دم بکشد. سپس کره یا روغن را داغ کرده و روی برنج دم کشیده میریزیم. مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به شکل حلزونی به سیخ چوبی می کشیم. مرغ را با زعفران، نمک و فلفل مخلوط کرده و تفت می دهیم. در آخر گشنیز پلو را در کنار مرغ زعفرانی سرو می کنیم. ✍️روزمرِگی_من_و_مامان 🧕https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb 🌼