شیر و آبمیوههای غیرپاستوریزه
شیر و آبمیوههای غیرپاستوریزه میتوانند حاوی باکتریهای مضر مانند لیستریا، سالمونلا، و کمپیلوباکتر باشند. این باکتریها میتوانند باعث عفونتهای جدی در مادر و جنین شوند، از جمله:
- سقط جنین
- زایمان زودرس
- وزن کم هنگام تولد
- آسیب مغزی در نوزاد
برای اطمینان از ایمنی شیر و آبمیوهها، بهتر است همیشه از محصولات پاستوریزه استفاده کنید. پاستوریزاسیون یک فرآیند حرارتی است که باکتریهای مضر را از بین میبرد.
#تغذیه_و_سلامت
📲در شبکه های اجتماعی زیر با ما همراه باشید👇👇👇
🔹 سروش و روبیکا و ایتا:
@manzelgaheoshagh
🔸 آپارات :
www.aparat.com/manzelgaheoshagh_ir