شیر و آب‌میوه‌های غیرپاستوریزه شیر و آب‌میوه‌های غیرپاستوریزه می‌توانند حاوی باکتری‌های مضر مانند لیستریا، سالمونلا، و کمپیلوباکتر باشند. این باکتری‌ها می‌توانند باعث عفونت‌های جدی در مادر و جنین شوند، از جمله: - سقط جنین - زایمان زودرس - وزن کم هنگام تولد - آسیب مغزی در نوزاد برای اطمینان از ایمنی شیر و آب‌میوه‌ها، بهتر است همیشه از محصولات پاستوریزه استفاده کنید. پاستوریزاسیون یک فرآیند حرارتی است که باکتری‌های مضر را از بین می‌برد. 📲در شبکه های اجتماعی زیر با ما همراه باشید👇👇👇 🔹 سروش و روبیکا و ایتا: @manzelgaheoshagh 🔸 آپارات : www.aparat.com/manzelgaheoshagh_ir