⭕️ تاریخ انقضای محصولات تا حد علمی است؟
🔹 به گزارش واحد امنیت غذایی مصاف به نقل از Conversation، حدود ۳۱ درصد از غذاهای موجود در آمریکا به ارزش ۱۶۱ میلیارد دلار هر ساله دور ریخته میشود. تقریبا ۲۰ درصد از این دورریز به دلیل ابهامات در تاریخ انقضای درج شده است.
🔹 دکتر جیل رابرت میکروب شناس و متخصص بهداشت مواد غذایی در این خصوص گفت: "بسیاری از عبارت درج شده به عنوان تاریخ انقضای مصرف گمراه کننده و فاقد مبنای علمی هستند."
🔹وی افزود: "تاریخهای انقضای روی محصولات غذایی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا قانونگذاری نشده است. بلکه بیشتر شرکتهای بزرگ غذایی با روشی غیر علمی و تنها با صورت یک نظر سنجی آن را تعیین میکنند. روش کار آنها به این صورت است که آنها نهایت مدتی که ۶۰ درصد از مصرفکنندگان با توجه به تغییرات طعم برای مصرف میپسندند را به عنوان تاریخ انقضا تعیین میکنند. با این حال ممکن است محصول در این تاریخ (مثلا ۶ ماه پس از تولید) دچار فساد میکروبی و شیمیایی نشده و صرفا کمی طعم آن تغییر کرده باشد.
#دیگران_چه_می_کنند
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔
@masaf_foods