نون شیره انگور 😋 ✍مواد لازم اب نصف لیوان شیر نصف لیوان خمیر مایه ۱ ق غ شیره انگور یک لیوان شیر نصف لیوان پودر گردو و فندق نصف لیوان روغن ۵ ق غ نمک یک پنسه سبوس مقداری 🍜 طرز تهیه ارد تا وقتی خمیر لطیفی بدست بیاد یکم چسبندگی داشته باشه اشکال نداره همه رو مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم و روشو میپوشونیم حدود دو ساعت تو دمای محیط بعد چونه های کوچولو میگیریم وداخل سبوس میغلتونیم و میچینیم توی سینی در اخر مقداری کره و زردچوبه مخلوط میکنیم نوک انگشت رو به کره و زردچوبه اغشته میکنیم و چونه ها رو پهن میکنیم مثل نونواها. بعد داخل فر از قبل روشن شده با دمای۲۰۰ درجه میذاریم بعد چک میکنیم اگه ته نون از سینی جدا شد و پخته بود چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا خوشرنگ بشه. @FatemeyeZahra_birjand