8.17M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بلغور ۱ استکان برنج نیم دانه ۱ استکان پیاز داغ فراوون یعنی ۳ تا درشت برای تزیینشم کنار بزارید عصاره گوشت گالینا بلانکا ۲عدد لوبیا چیتی ۱ لیوان نعناع داغ برای تزیین عدس نصف لیوان سبزی آش نیم کیلو ادویه نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم برای تهیه این آش حبوبات رو از شب قبل خیس می کنم. نصف لیوان خرده برنج و نصف لیوان بلغور جو و رو هم یکی دوساعت قبل از پخت با آب گرم خوب می شورم و میذارم خیس بخورن. اگه خرده برنج ندارین، برنج رو وقتی خیس خورد با دست خرد کنین تا ریز ریز بشه. من لوبیا چیتی و عدس رو قبلا نیم پز می کنم. از هر کدوم ۱ لیوان، بعد آبکشش می کنیم. توی قابلمه دوعدد پیاز رو خرد می کنم و همراه روغن وزردچوبه سرخش می کنیم. یک قاشق رب میریزم و تفتش میدم تا رنگ باز کنه. بعد آب گوجه و بلغور و برنج نیم دانه اضافه کردم. دوتا عصاره گوشت بهش اضافه کردم آب جوش ریختم.وقتی گوجه رنگ باز کرد حبوبات پخته شده رو اضافه کنید نیم کیلو سبزی خرد شده بهش اضافه و بهش ابغوره میزنم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY