خراسانی 🔹مواد لازم برای سه نفر 🔸کشک 500 گرم پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده 🔸نعنا خشک ساییده شده 2 قاشق غذا خوری 🔸پیاز خرد شده یک عدد بزرگ 🔸گردو خرد شده 100 گرم 🔸روغن برای سرخ کردن مقداری 🔸نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ♨️طرز تهیه 🔹 ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و بسیار کم تفت دهید. 🔹 سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیاید و یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد. 🔹سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی . 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami