😋 شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک ق غ گلاب: 2 ق غ آب: یک لیوان 🔸ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. ✅✅✅✅✅ رسول اکرم صلى الله عليه و آله فرمودند: دل‌ هاى خويش را با زياد خوردن و زياد نوشيدن نميرانيد، كه دل چون زراعت است، وقتى آب آن زياد شد، خواهد مرد. 📚 نهج الفصاحة، ح ۲۴۸۹ 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami