خشک گیلانی چون برخلاف سیرقلیه ک خیلیا میشناسن و با برگ سیر تر درست میشه این غذا با حبه های سیر درست میشه.اونم حب های خشک. اول اردکو با دو حب سیرو زردچوبه پختیم(مرغ ماشینی هم میشه)بعد سیر محلی(چون تندی و تیزی و بوی کمتری داره)رو هر حب اش رو به سه قسمت تقسیم کردیم و تو روغن با شعله ملایم با نمک و زردچوبه(کم) تفت دادیم تا یه کم سبک و یه نمه سرخ بشه(اصلا نباید زیاد سرخ بشه چون مزش به شدت بد میشه خیلی مواظب باشید شعله هم کم باشه)بعد بهش تخم مرغ و فلفل سیاهو یه کم نمک میزنیم و مثل کوکو میذاریم ببنده. مرغ یا گوشت محلیمون ک پخت این سیرو تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم میذاریم با هم با شعله ملایم بپزه و جا بیافته. اونقدر اب این غذا خوشمزست ک نگم براتون.اما اما اما یادتون باشه میزان تفت دادن سیر خیلی تاثیر مستقیم روش داره.سیر به هیچ عنوان نباید رنگ بگیره فقط سبک میشه روش زرد کمرنگ میشه. ‌ هیچوقت به همسرتان برتریهای دیگر زنان را گوشزد نکنید به خصوص هنگام بحث و دعوا!! زیرا کدورتها رفع میشوند اما حرفهای شما در ذهن همسرتان باقی خواهد ماند. اگه اشپزیت خوبه یا بد بیا اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a