کوفته برنجی
مواد لازم :👇
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
لپه پخته شده 1 پیمانه
برنج کمی زنده 1/5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شوید 4 قاشق غذاخوری
مرزه 4 قاشق غذاخوری
ترخون 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1/5 چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
برای سس :
پیاز بزرگ نگینی خرد شده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
آب 5 لیوان
دستور تهیه :👇
پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه میکنیم ،برنج و لپه و سبزی ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم
و حسابیییی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم
داخلش آلو و زرشک قرار بدیم.
.
برای تهیه سس :
پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه 4 تا 5 لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره.
بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم
در حدود 1 ساعت بپزد.
میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل
یخچال قرار دهید. .
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami