ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با رنده الماني بصورت حلقه رنده ميكنيم يا هم با چاقو خيلي نازك بصورت حلقه برش ميزنيم بعد نيم ساعت توي اب نمك قرار ميدهيم بعد ابكشي كرده تا اب شور سيب زمينها گرفته بشه بعد توي دست فرم داده لايه ب لايه روي هم قرا ميدهيم بعد با خلال دندان فيكس كرده و توي يك ظرف ك تا نصف روغن مايع ريخته ايم با حرارت خيلي كم سرخ ميكنيم بعد از سرخ كردن روي دستمال كاغذي اشپزخونه قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد خلال دندانهارو در اورده به هر شكل ك ميخواييم كنار غذا سرو ميكنيم. خانوم‌پرتو اعلم میگفتن :دایی من گفته که مزه غذاهای مامانت خیلی خوبه اما غذاهای تو بهتره هرروز یک مزه خاصه ،گفتم خوب برای اینه که هرروز غذامو به نیت یکی از ائمه میپزم هرروز سر سفره یکی از ائمه مهمونیم😍 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami