هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
. این غذای خوشمزه مال بندر ترکمن هست. اهالی اونجا این غذای لذیذ رو توی نوعی دیگ چدنی بنام قازان میپزن. البته در گذشته روی اتیش هیزم پخته میشد که طعمش رو فوق العاده میکرده. برای این غذا, اول سه تا پیاز درشت رو خرد کردم و کمی تفت دادم, گوشت گوسفندی استخوان دار رو هم همراهش تفت دادم. زردچوبه و کمی فلفل زدم. گوجه فرنگیهای پوره شده رو هم به همراه کمی رب گوجه فرنگی اضافه کردم. وقتی گوجه فرنگی و رب خوب تفت خورد, اب ریختم و اجازه دادم تا گوشت بپزه. گوشتها رو از اب جدا کردم, نمک و برنج خیس خورده رو توی اب گوشت ریختم, وقتی اب گوشت به خورد برنج رفت, گوشتها رو روی برنج ریختم و غذا رو دم گذاشتم. بعضیها هم پوست سیب زمینی رو خوب میشورن و اون رو داخل اب گوشت میپزن. موقع خوردن اونها رو پوست میگیرن و همراه غذا میخورن. بعضیها هم این غذا رو با مرغ میپزن. مشابه این غذا رو توی شهرهای دیگه ایران هم میپزن که اسمهای دیگه ای دارن. haniye_mirhashemi ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 خانوما اگر نمیتونید بین الطلوعین بیدار باشید کلشو ،میتونید از ۵ دقیقه شروع کنید تا کم کم آماده بشید که از اذان صبح تا طلوع افتاب بیدار بمونید.(خانم پرتواعلم) به غذا خوند و متبرک کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی