هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام به روی ماهتون🥰 ‌منبع: ‌ @add.hanieh_hagshenas @add.hanieh_hagshenas بالاخره بعد از سه ماه طلسم شکست و من این روغن دنبه رو ادیت کردم🙈 ‌ برا تهیه دنبه خوب بهتره از قصابی بخواین دنبه تازه بره نر بهتون بده که بوش کمتره و با این روشی که بهتون میگم تا حدود خیلی زیادی بوی دنبه از بین میره و یه بوی مطبوع و خوشایندی میده🥰 ‌ ‌ این دنبه مال قربونی فندق بود که همونجا گفتیم قصابی محل چرخ کنه ‌ دنبه رو چرخ کنین روش آب سرد و نمک بریزین هر دو سه ساعت یکبار آبشو عوض کنین به همینصورت ۲۴ ساعت تو یخچال باشه و هر سه ساعت یکبار عوض کنین آخر سر بریزین تو آبکش و بعد بریزین تو قابلمه یک لیوان آب بریزین و نصف لیوان سرکه و رو حرارت خیلی کم بذارین ذوب بشه و آبش کشیده بشه و به روغن بیفته حالا یه دونه سیب درختی و یه کم نون سنگک و یه دونه پیاز بزرگ خرد کنین و کمی ماست بریزین بذارین کامل سرخ بشه و جزغاله بشه من چند تا دونه هُل هم کوبیدم و با کمی زردچوبه اضافه کردم و بعد از نیم ساعت از روی حرارت برداشتم بعد از اینکه از داغی افتاد صاف کنین و بریزین تو شیشه و توی یخچال نگهداری کنین ‌ همه مون میدونیم که دنبه بوی خاصی داره و کسانی که حساسن متوجه این بو میشن ولی با این روش بوی خوشایند و مطبوعی داره و برای انواع دلمه ها و آش ها و خورشت ها میتونین پیاز و یه حبه سیر له شده رو باهاش تفت بدین و استفاده کنین ‌ من با جزغاله های این دنبه یه نون خوشمزه هم درست کردم که پستش توی پیج دومم هست ‌ @add.hanieh_hagshenas @add.hanieh_hagshenas ‌ میدونید که دنبه خیلی پر خاصیته حتماً تهیه کنید و توی غذاهاتون استفاده کنید ‌ ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a