هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
33.5M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
با گوشت قلقلی مجلسی @ashpazi برنج :۳ پیمانه آلبالو هسته گرفته شده : ۳ پیمانه شکر : ۴ق غ (بنابر ذائقه کم یا زیاد کنید) با ۴قاشق آلبالوپلو ملس میشه گوشت چرخ‌کرده : نیم کیلو پیاز رنده کرده و آب گرفته شده : ۱عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم مواد لازم برای تهچین ساده : برنج آبکش شده : ۲ کفگیر زرده تخم مرغ : ۱ عدد زعفران دم کرده : ۳ ق غ روغن مایع :۳ تا ۴ ق غ ماست چکیده : ۳ تا ۴ ق غ نمک : به مقدار لازم چند نکته ی مهم : 🔻شکر و میریزیم روی آلبالوها با حرارت ملایم شکر خودش آب میندازه و آلبالو برای پخت به آب نیاز ندارد، بیشتر از ۱۰ دقیقه هم نپزه، چون سیاه میشه. 🔻حتما از آلبالو محلی استفاده کنید، آلبالوی پیوندی به درد آلبالو پلو نمیخوره. 🔻حتما برنج و دون تر از حد معمول آبکش کنید که شفته نشه. 🔻به جای گوشت قلقلی میتونید آلبالو پلوتون و با مرغ یا ماهیچه سرو کنید. هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a