#آلبالو_پلو با گوشت قلقلی مجلسی
#پلو_مخلوط
@ashpazi
برنج :۳ پیمانه
آلبالو هسته گرفته شده : ۳ پیمانه
شکر : ۴ق غ (بنابر ذائقه کم یا زیاد کنید) با ۴قاشق آلبالوپلو ملس میشه
گوشت چرخکرده : نیم کیلو
پیاز رنده کرده و آب گرفته شده : ۱عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهچین ساده :
برنج آبکش شده : ۲ کفگیر
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
زعفران دم کرده : ۳ ق غ
روغن مایع :۳ تا ۴ ق غ
ماست چکیده : ۳ تا ۴ ق غ
نمک : به مقدار لازم
چند نکته ی مهم :
🔻شکر و میریزیم روی آلبالوها با حرارت ملایم شکر خودش آب میندازه و آلبالو برای پخت به آب نیاز ندارد، بیشتر از ۱۰ دقیقه هم نپزه، چون سیاه میشه.
🔻حتما از آلبالو محلی استفاده کنید، آلبالوی پیوندی به درد آلبالو پلو نمیخوره.
🔻حتما برنج و دون تر از حد معمول آبکش کنید که شفته نشه.
🔻به جای گوشت قلقلی میتونید آلبالو پلوتون و با مرغ یا ماهیچه سرو کنید.
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a