سوال فقهی
با نهایت صراحت می گویم من تقلید را قبول ندارم چون قبل از کتاب مبسوط شیخ طوسی در قبال هر پرسشی همان روایت را می خواندند . من هم همان روایت را در قبال سوالم (مربوط به ضمان فروشنده) می خواهم و نه فتوای شما را؟
ببخشید که از شدت علاقه صریحم .
✅ پاسخ : روایت این است که امام صادق (ع) فرموده : ((شما که رفته اید آن کالا را از فروشنده خریدید 《 و فروشنده گفت اگر چه این کالا را تا به دست شما ندهم اگر تلف شود ضامن هستم اما من در شرایطی هستم که ساختمان من اعتبار ندارد اگر دزدیده شود من ضامن نیستم ولو اینکه شرعا ضامن هستم》. شما مشتری ضامن نیستید)) حال شما که مقلد مجتهدی نیستید آیا حرف امام حکم شرعی را بیان می کند تا در معامله فوق فروشنده حتی اگر زیر بار ضمان نرود هم در صورت تلف شدن کالا ضامن بشود و یا امام حق را بیان می کند که اگر شما جناب مشتری فرمودید باشد , اگر این کالا امشب تلف شد . شما را از ضمانت آزاد میکنم چون امام برای من حق قایل شده و من از حق خود میگذرم.؟
کدام است؟!
اگر امام حق را بیان فرموده که نتیجتا در صورت تلف شدن آن کالا میتوانی پولت را نگیری و از حق خود بگذری در این صورت معامله صحیح است . ولی به ضرر شما . و اگر حکم باشد شما راضی هم باشی باز در صورت تلف شدن او باید پول شما را برگرداند . کدام است،؟! هرکدام را انتخاب کنید باید دلیل بیاورید .شبه طلبه های تحت تعلیم غیر مستقیم سیا که دور حسن اللهیاری جمع شده اند و اخباریون جدید که علیه تقلید در فقه حرف می زنند از این سوالات وحشت دارند . حدس میزنم شما هم به چاله آنها افتاده بوده اید.
ایتا👇👇👇
https://eitaa.com/meshkat_ahlebeit