طرز تهیه: براى ژله هندوانه، ژله ى آلوئه ورا و هندوانه و كيوى نياز داريم هر يك بسته ژله رو همراه با يك ليوان سرخالى آب روى حرارت ميزاريم تا ژله كاملا شفاف بشه و بعد صبر ميكنيم تا خنك بشه و يك ليوان سرخالى شير هم دما بهش اضافه ميكنيم اول ژله ى هندوانه رو داخل قالب ميريزيم و ميره داخل يخچال تا ببنده بعد ژله ى آلوئه ورا و مجدد ميره داخل يخچال تا ببنده و درپايان ژله ى كيوى رو ميريزم و ميزاريم چند ساعتى تو يخچال بمونه تا كاملا خودشو بگيره و نهايتا قالب رو چند ثانيه داخل يه ظرف آب ولرم ميزاريم و ژله رو از قالب خارج ميكنيم با شكلات اشكى تزيينش ميكنيم مجموع شير و آبى كه من به هر بسته ژله اضافه ميكنم يك و نيم ليوانه به ژله ى قرمز و سبزمون رنگ خوراكى ميتونيم اضافه كنيم كه خوشرنگ تر بشه مقدار ژله اى كه از هر طعم ژله استفاده ميكنيم بستگى به قطر رنگها داره كه عموما رنگ قرمز ضخيم تر از سبز و سبز ضخيم تر از سفيد بايد باشه @mivhe71