میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
گز 200 گرم شکر معادل 1 لیوان 50 گرم آب 50گرم گلاب 150گرم گلوکز 2 عدد سفیده تخم مرغ 1 لیوان ارد طرز تهیه : شکر و اب و گلاب و گلوکز را درون قابلمه میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم تا قوام بیاد و بعد تست میکنیم بین دو انگشت باید مثل نخ کش بیاد و پاره نشه بعد قوام اومدن این شهد رو روی بخار کتری میذاریم نباید شهد سرد بشه در مرحله بعد دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم ب حدی برسه ک وقتی برعکس میکنیم ظرف رو از دورنش چیزی بیرون نریزه و بعد از شهدی ک آماده کردیم 2 قاشق غذاخوری ب سفیده تخم نرغ شهد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا حل بشه و بعد حل شدن سفیده تخمه مرغ ها رو کاملا داخل شهد میریزیم و روی حرارت کم روی اجاق گاز یک ربع میزنسم تا سفت بشه و ب یک کنار جمع بشه و بعد ک ب این حالت رسید زیرشو خاموش می‌کنیم و ب دلخواه ب اون مغزیجاتی ک داریم و اضافه میکنم و هم میزنیم در ظرف مورد نظر پلاستیک فریزر را باز کرده و نصف لیوان ارد رو کف اون میریزیم و گز هایی ک اماده کردیم رو روی ارد ها میریزیم و بعد دوباره نصف دیگه لیوان ارد رو روی گز ها میریزم و با قاشق صاف میکنیم و لبه های کیسه فریزر رو روش میکشیم و 5 ساعت داخل فریزر میذاریم