میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلوا_شیر_و_دارچین
سلام دوستان جونیا، حلوا براتون آوردم حلوا، مزه که دیگه نگو و نپرس
با نظرات و لایکهاتون به ما انرژی بدین
من این سبک حلوا که با موز رول شده رو از ۷/۸سال پیش، اکثر اوقات درست میکردم اما با حلوای #گندم ساده... ولی این سری با حلوای شیر و دارچین امتحان کردم ک عالی شد 👌
امیدوارم شماهم درست کنید و دوست داشته باشید
ورق بزنید و عکس و کلیپ مراحل تهیه ش رو ببینید.... #حلوا
آرد ۲پیمانه
کره ۵۰گرم
روغن مایع۲/۳پیمانه
دارچین۱ق چایخوری
زعفران۱ق چایخوری
شکر۲/۳پیمانه
شیر۱پیمانه
دارچین، زعفرون،شکر و شیر رو باهم مخلوط میکنیم و حرارت میدیم تا بجوش بعد خاموش میکنیم میزاریم کنار
آرد رو با حرارت ملایم تفت میدیم کمی رنگش تغییر کنه
روغن و کره رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم قهوه ای روشن بشه بعد شهد(ترکیب شیر و دارچین و شکر...)اضافه کرده هم میزنیم تا از ظرف جدا بشه و بعد حرارت رو خاموش،میکنیم و قابلمه رو ب حالت گهواره تکون میدیم ...مانند تصویری ک در کلیپ هست
برای رول کردن، مقداری از حلوا رو بین کیسه فریزر گذاشته و پهن میکنیم
یه دونه موز رسیده رو میزاریم روی حلوا مانند تصویر(اگر موز حلالی هست (کمرش خم شده🤭 با دستتون فشار بدید و صافش کنید)
به کمک همون کیسه فریزر حلوا رو بیارید روی موز و اضافه هاش رو جدا کنید
بعد با چاقو اره ای برش بزنید با پودر نارگیل یا پسته بادام.... تزیین کنید.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
گز
200 گرم شکر معادل 1 لیوان
50 گرم آب
50گرم گلاب
150گرم گلوکز
2 عدد سفیده تخم مرغ
1 لیوان ارد
طرز تهیه :
شکر و اب و گلاب و گلوکز را درون قابلمه میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم تا قوام بیاد و بعد تست میکنیم بین دو انگشت باید مثل نخ کش بیاد و پاره نشه
بعد قوام اومدن این شهد رو روی بخار کتری میذاریم نباید شهد سرد بشه
در مرحله بعد دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم ب حدی برسه ک وقتی برعکس میکنیم ظرف رو از دورنش چیزی بیرون نریزه و بعد از شهدی ک آماده کردیم 2 قاشق غذاخوری ب سفیده تخم نرغ شهد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا حل بشه و بعد حل شدن سفیده تخمه مرغ ها رو کاملا داخل شهد میریزیم و روی حرارت کم روی اجاق گاز یک ربع میزنسم تا سفت بشه و ب یک کنار جمع بشه و بعد ک ب این حالت رسید زیرشو خاموش میکنیم و ب دلخواه ب اون مغزیجاتی ک داریم و اضافه میکنم و هم میزنیم
در ظرف مورد نظر پلاستیک فریزر را باز کرده و نصف لیوان ارد رو کف اون میریزیم و گز هایی ک اماده کردیم رو روی ارد ها میریزیم و بعد دوباره نصف دیگه لیوان ارد رو روی گز ها میریزم و با قاشق صاف میکنیم و لبه های کیسه فریزر رو روش میکشیم و 5 ساعت داخل فریزر میذاریم