eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
سلام دوستان جونیا، حلوا براتون آوردم حلوا، مزه که دیگه نگو و نپرس با نظرات و لایکهاتون به ما انرژی بدین من این سبک حلوا که با موز رول شده رو از ۷/۸سال پیش، اکثر اوقات درست میکردم اما با حلوای ساده... ولی این سری با حلوای شیر و دارچین امتحان کردم ک عالی شد 👌 امیدوارم شماهم درست کنید و دوست داشته باشید ورق بزنید و عکس و کلیپ مراحل تهیه ش رو ببینید.... آرد ۲پیمانه کره ۵۰گرم روغن مایع۲/۳پیمانه دارچین۱ق چایخوری زعفران۱ق چایخوری شکر۲/۳پیمانه شیر۱پیمانه دارچین، زعفرون،شکر و شیر رو باهم مخلوط میکنیم و حرارت میدیم تا بجوش بعد خاموش میکنیم میزاریم کنار آرد رو با حرارت ملایم تفت میدیم کمی رنگش تغییر کنه روغن و کره رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم قهوه ای روشن بشه بعد شهد(ترکیب شیر و دارچین و شکر...)اضافه کرده هم میزنیم تا از ظرف جدا بشه و بعد حرارت رو خاموش،میکنیم و قابلمه رو ب حالت گهواره تکون میدیم ...مانند تصویری ک در کلیپ هست برای رول کردن، مقداری از حلوا رو بین کیسه فریزر گذاشته و پهن میکنیم یه دونه موز رسیده رو میزاریم روی حلوا مانند تصویر(اگر موز حلالی هست (کمرش خم شده🤭 با دستتون فشار بدید و صافش کنید) به کمک همون کیسه فریزر حلوا رو بیارید روی موز و اضافه هاش رو جدا کنید بعد با چاقو اره ای برش بزنید با پودر نارگیل یا پسته بادام.... تزیین کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نخودچی مدیر پز😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
گز 200 گرم شکر معادل 1 لیوان 50 گرم آب 50گرم گلاب 150گرم گلوکز 2 عدد سفیده تخم مرغ 1 لیوان ارد طرز تهیه : شکر و اب و گلاب و گلوکز را درون قابلمه میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم تا قوام بیاد و بعد تست میکنیم بین دو انگشت باید مثل نخ کش بیاد و پاره نشه بعد قوام اومدن این شهد رو روی بخار کتری میذاریم نباید شهد سرد بشه در مرحله بعد دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم ب حدی برسه ک وقتی برعکس میکنیم ظرف رو از دورنش چیزی بیرون نریزه و بعد از شهدی ک آماده کردیم 2 قاشق غذاخوری ب سفیده تخم نرغ شهد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا حل بشه و بعد حل شدن سفیده تخمه مرغ ها رو کاملا داخل شهد میریزیم و روی حرارت کم روی اجاق گاز یک ربع میزنسم تا سفت بشه و ب یک کنار جمع بشه و بعد ک ب این حالت رسید زیرشو خاموش می‌کنیم و ب دلخواه ب اون مغزیجاتی ک داریم و اضافه میکنم و هم میزنیم در ظرف مورد نظر پلاستیک فریزر را باز کرده و نصف لیوان ارد رو کف اون میریزیم و گز هایی ک اماده کردیم رو روی ارد ها میریزیم و بعد دوباره نصف دیگه لیوان ارد رو روی گز ها میریزم و با قاشق صاف میکنیم و لبه های کیسه فریزر رو روش میکشیم و 5 ساعت داخل فریزر میذاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا