🍮
#پاناکوتا خرما
🔶مواد لازم
🔸خرما ۱۵ عدد هسته درآورده
🔸شیر ۲ لیوان
🔸شکلات تلخ خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
🔸خامه صبحانه ١عدد
🔸پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
🔸پودر ژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری
🔸وانیل نوک چاقو
♨️طرز تهیه
🔻ابتدا هسته خرما رو درمیاریم. بعد خرما رو با یک لیوان از شیر توی میکسر میریزیم و خوب میکسش میکنیم. در این مرحله اگر دیدید پوست خرما داخل مایه هست میتونید جداش کنید بعد مایه خرمارو توی یه قابلمه میریزیم و باقی شیر رو هم بهش اضافه میکنیم و پودر کاکائو و شکلات خرد شده رو هم بهش اضافه میکنیم و خامه رو هم اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیمش تا کاملا یکدست بشه. بعد روی حرارت ملایم میزاریمش.
🔻تو این فاصله پودر ژلاتین رو با نصف فنجون آب سرد حل میکنیم و وانیل رو توش میریزیم و روی بخار کتری میزاریم تا ژلاتین کاملا حل بشه بعد به مایه روی گاز اضافه ش میکنیم و خوب همش میزنیم تا کاملا یکدست بشه. وقتی مایه داغ شد از روی حرارت برمیداریم.
🔻قالب های سیلیکونی رو چرب میکنیم و مایه رو داخلشون میریزیم و میزاریم سه چهار ساعت بمونه تا کاملا ببنده.
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده