میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
سالاد اندونزی
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست . برای مهمانی ها هم که عالیه . سالاد اندونزی مدل های مختلفی داره . من قبلا هم توی پیج گذاشته بودم دو مدل دیگه با کمی تغییر مواد که توشون یک کوچولو موادشون فرق می کنه . در کل از خوشمزه ترین سالادهاست . مواد رو من واقعا چشمی ریختم اندازه ها دست خودتونه یک تقریبی نوشتم . کلم سفید کوچیک حدودا نصف عدد کلم بنفش کوچیک حدودا یک چهارم عدد هویج ۲ تا ۳ عدد نخود فرنگی ۳، ۴ ق غ ذرت ۳ ، ۴ ق غ خیارشور ۳ تا ۴ عدد کشمش به میزان دلخواه کالباس خرد شده ۴ تا ۵ ق غ سس مایونز به میزان لازم ماست به میزان لازم نمک و فلفل تمامی مواد دل به خواه و با سلیقه خودتون می تونین بریزین و کم و زیاد کنین . من چشمی ریختم . کلم سفید رو شستم و ریز خرد کردم من از رنده آلمانی استفاده کردم . می تونین با چاقو ریز خرد کنین . کلم بنفش رو هم شستم و خرد کردم . مقدار کلم سفید بیشتر از کلم بنفش استفاده بشه بهتره . هویج هم رنده کردم . خیارشور رو خرد کردم . نخودفرنگی رو هم پختم . تمامی مواد رو با هم مخلوط کردم . برای سس داخلش از ترکیب سس مایونز و کمی ماست و نمک و فلفل استفاده کردم . دو سه ساعت هم قبل سرو بزارین یخچال تا مواد و مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو و نوش جان 😊