امروز آموزش این شیرینی شطرنجی های خوشمزه رو داریم که تو دهن آب میشه بدون فر و کره و شیر و همزن درست میشه 😋😍 ❌میتونید تمامی مواد و نصف کنید و داخل یه تابه بپزید موادلازم : آرد سه بار الک شده قنادی ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم شکر ۱۹۰ گرم بکینگ پودر ۱۶ گرم تخم مرغ متوسط ۵ عدد هم دمای محیط وانیل یک پاکت ۸ گرم نمک یک پینچ روغن ۱۹۰ میلی لیتر یا ۱۹۰ گرم دو ق.غ پودر کاکائو ❌حتما آرد و کم کم اضافه کنید آرد زیادی باعث میشه شیرینی خشک تری داشته باشین ❌حتما با دست تمیز چسبندگی خمیر و چک کنید ❌میتونید همه ی مواد و نصف کنید طرز تهیه : ابتدا در ظرفی شکر و تخم مرغ هم دمای محیط و با هم مخلوط کنید 🌸 وانیل و نمک و روغن و اضافه کرده و با هم میکس کنید 🌸 آرد سه بار الک شده و دو پاکت بکینگ پودر و اضافه کرده 🌸 حتما آرد و کم کم اضافه کنید وقتی که به غلظت فیلم رسید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید🌸 و به نصف خمیر آرد اضافه کنید خمیر خیلی نرمی حاصل میشه که به دست نمیچسبه از اضافه کردن آرد زیادی پرهیز کنید 🌸 به نصف بقیه ی خمیر دو ق.غ پودر کاکائو اضافه کنید و کمی آرد اضافه کنید که به قوام فیلم برسه خمیر ها رو به ۴ قسمت تقسیم کنید🌸 و داخل تابه کاغذ روغنی بذارید و خمیر و لوله کرده و به ترتیب وانیلی و شکلاتی کنار هم بچینید 🌸 و قسمت بالایی هم طوری بچینید که روی خمیر شکلاتی پایینی خمیر وانیلی قرار بگیره🌸 با چنگال سوراخ کنید که شیرینی زیاد پف نکنه روی شعله ی کم قرار داده و از دم کنی استفاده کنید 🌸 بعد ده دقیقه نهایت ۱۵ دقیقه وقتی که طلایی شد ظرف دیگه رو برگردانید تا پخته و طلایی شه عسل یا شربت بار یا مربا زده و پودر نارگیل بریزید و به دلخواه برش بزنید 🌸 نوش جان 😘 ashpazi_modern_sama @shirini71