#حلوای_لبو
#حلوا_لبو
#تزیین_حلوا
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
پوره لبو ۱ لیوان
آب لبو یا آب ۱ لیوان
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
کره ۵۰ گرم
روغن جامد و مایع مجموعا حدود نصف لیوان
هل ۱ ق چ
در مورد پوره لبو : یک دونه لبو متوسط رو خوب شستم . سر و دمش و پوستش رو نگرفتم . داخل قابلمه ۳ لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت حدودا ۳ ساعت تا بپزه . بعد از پخت پوستش رو کندم و داخل میکسر انداختم .
آبی که توی قابلمه مونده بود بعد از پخت لبو اون آب لبو هستش یه آب خوش رنگ و عالی .
برای تهیه شربت : آب لبو (یا حتی آب هم می تونین ) با شکر مخلوط روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد گلاب و بعد هل آسیاب شده رو ریختم و از حرارت برداشتم .
آرد رو الک کردم و روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه تفت دادم تا بدی خامی آرد گرفته بشه . توی این حلوا نباید رنگ آرد تغییر کنه زیاد تفت ندین حرارت هم کم .
بعد روغن و کره رو ریختم و یه کوچولو تفت دادم و بعد پوره لبو رو ریختم و مخلوط کردم و بعد شربت گرم رو آروم داخلش ریختم و هم زدم و تا زمانی که حلوا بسته بشه و یه جا جمع بشه🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@mivhe71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡