سبزی کوکو ترجیحاً تازه 120 گرم، معادل 1و نیم لیوان. تخم مرغ 2 عدد. آرد سفید 1 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل به میزان لازم. مواد میانی : سینه ی مرغ پخته و ريش شده یک تکه. زرشک تفت داده شده 2 قاشق غذاخوری. مغز گردوی خرد شده کمی. ماست چکیده یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری. . دستور تهیه :👇 ابتدا سبزی کوکوو تخم مرغ ها رو خوب هم میزنیم، سپس‌ نمک و فلفل و آرد را اضافه و مخلوط می کنیم. داخل ماهیتابه ی مستطیل شکل یا تابه ی رژیمی کمی روغن ریخته و مواد کوکو رو اضافه کرده تا یک طرف کوکو سرخ شود. نیازی نیست طرف دیگه کوکو رو سرخ کنین. چون مواد کوکو نسبت به تابه کمه، بنابراین کوکوی ما نازک و برشته میشه و اون طرفش هم اصلأ خام نمی مونه، وقتی ی طرف سرخ شد درب ماهیتابه رو به مدت نیم ساعت ببندین و اجازه بدین تا کوکو با حرارت خودش کم کم سرد شود. سپس با احتیاط کوکو رو داخل ی سینی برگردونین، و روی قسمتی که سرخ شده 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده بمالین و خوب صاف کنین، حالا مرغ ریش شده‌، زرشک و گردو رو روی سطح کوکو ریخته و به کمک کاغذ روغنی محکم رول میکنیم، و بعد داخل یخچال به مدت یک ساعت گذاشته و سپس برش می‌دهیم. ✅از کاغذهای مخصوص میتونین برای سرو برش های کوکو استفاده کنین تا شکیل تر جلوه کنن. ✅به جای ماست چکیده میتونین از سس مایونز استفاده کنین، هر دوشو من امتحان کردم خوشمزه میشن. ✅از سایز ماهیتابه 20 در 30 بهتره استفاده کنید. ✅برای این مدل رولت، کوکو نباید مثل بقیه ی کوکو ها پف کنه چون رول کردنش سخت میشه. اینم یک پست مخصوص برای دوستانی که دسترسی به فر ندارن. @shirini71