🔹 سلام علیکم حاج آقا وقتی سیب زمینی رو رنده کردین آبش رو بگیرین اگه بازم پرید از درب قابلمه به عنوان سپر استفاده کنید 😁
🔹سلام علیکم
احساس سرکاری بهم دست داد ولی یه استاد سرکارمون بذار عشقه.
چرا اب داره مایع شامی؟؟
میشه ارد نخودچی بزنید که ابدار نباشه.
🔹باید قبل اینکه بریزید توو ماهیتابه توو همون ظرف یکم فشارش بدید و با دست شکلش بدید
بعدم پرتش نکنید توو ماهیتابه😏
باید خیلی اروم بزارید و از بالا نندازیدش
🔹یه مقدار کمی هم آرد بزنید بهش خودش رو میگیره و یهو پخش نمیشه توی ماهیتابه که بخواد بپاشه از هم
🔹سلام
سر قابلمه پیرکس رو بگیرید جلو صورتتون
🔹سلام حاج آقا باید تابه رو شعله کوچیک باشه و وقتی میخواید شامی رو بزارید تو تابه زیر شعله تا آخر کم باشه😎
🔹سلام.شب بخیر
چرا شامی شما آبداره؟
درضمن وقتی کتلت رو آروم در روغن بندازین دستتون نمیسوزه و روغن نمیپاشه
🔹سلام
وقت شما بخیر
کتلت که با سیب زمینی پخته هست پس اب ندارم که بپره رو دست
اما شامی یا کوکو وقتی سیب زمینی و پیاز رو رنده کردین آبش رو بگیرید هم نمیپره رو دست هم وا نمیره از هم
🔹هر کاری کنی میپره
زیاد تلاش نکن🤣
🔹بزارید روغن خوب داغ بشه واینکه یه نیم ساعت قبل ازسرخ کردن بزارید تویخچال بعدسرخ کنید
🔹حالا بزرگوار یه کتلت سرخ کردی هااا، عالم و آدم و باید خبردار کنی؟!!!!😂😂
بین خودمون بمونه
ولی باید یه مقدار تو دستت فشار بدی که آب زیادیش گرفته بشه بعد آروم بزاری توی روغن
حواستم باشه روغنش داغ باشه و الا وا میره😅😂😂😂
این یعنی اینکه ما هم مرد خونه و زندگی هستیم استاد