دلنوشته های یک طلبه
وقتی دارم شامی و کتلت سرخ میکنم، چیکار کنم که آب شامی و کتلت با روغن قاطی نشه و نپره روی دست و صورتم
🔹 سلام علیکم حاج آقا وقتی سیب زمینی رو رنده کردین آبش رو بگیرین اگه بازم پرید از درب قابلمه به عنوان سپر استفاده کنید 😁 🔹سلام علیکم احساس سرکاری بهم دست داد ولی یه استاد سرکارمون بذار عشقه. چرا اب داره مایع شامی؟؟ میشه ارد نخودچی بزنید که ابدار نباشه. 🔹باید قبل اینکه بریزید توو ماهیتابه توو همون ظرف یکم فشارش بدید و با دست شکلش بدید بعدم پرتش نکنید توو ماهیتابه😏 باید خیلی اروم بزارید و از بالا نندازیدش 🔹یه مقدار کمی هم آرد بزنید بهش خودش رو میگیره و یهو پخش نمیشه توی ماهیتابه که بخواد بپاشه از هم 🔹سلام سر قابلمه پیرکس رو بگیرید جلو صورتتون 🔹سلام حاج آقا باید تابه رو شعله کوچیک باشه و وقتی میخواید شامی رو بزارید تو تابه زیر شعله تا آخر کم باشه😎 🔹سلام.شب بخیر چرا شامی شما آبداره؟ درضمن وقتی کتلت رو آروم در روغن بندازین دستتون نمیسوزه و روغن نمیپاشه 🔹سلام وقت شما بخیر کتلت که با سیب زمینی پخته هست پس اب ندارم که بپره رو دست اما شامی یا کوکو وقتی سیب زمینی و پیاز رو رنده کردین آبش رو بگیرید هم نمیپره رو دست هم وا نمیره از هم 🔹هر کاری کنی میپره زیاد تلاش نکن🤣 🔹بزارید روغن خوب داغ بشه واینکه یه نیم ساعت قبل ازسرخ کردن بزارید تویخچال بعدسرخ کنید 🔹حالا بزرگوار یه کتلت سرخ کردی هااا، عالم و آدم و باید خبردار کنی؟!!!!😂😂 بین خودمون بمونه ولی باید یه مقدار تو دستت فشار بدی که آب زیادیش گرفته بشه بعد آروم بزاری توی روغن حواستم باشه روغنش داغ باشه و الا وا میره😅😂😂😂 این یعنی اینکه ما هم مرد خونه و زندگی هستیم استاد