29.04M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آشپزی در طبیعت با میجان خانم‌😊😍 🏡🌳🌾 خورش یا غورابه تو منطقه ما یه خورش محلیِ خوش عطر و طعم هست به اسم "تُرشِ واش خورش" یا "غورابه" مهمترین مواد تشکیل دهنده این غذا یک نوع سبزی خودرویی هست به نام "تُرشِ واش" که به معنی گیاه تُرش هست و همچنین ریحون محلی که عطر و بوی این خورش رو تکمیل می‌کنه. . امروزه برای لعابدار شدن این خورش از ارد برنج استفاده می‌کنند ولی من به روش قدیمی و سنتی برنج‌ نیم دونه رو از شب قبل خیس کردم و‌ تو "نمکیار" یا "نیمکار" سابیدمش. اگه از آرد برنج استفاده می‌کنین باید با مقداری آب سرد حلش کنین. تقدیم به نگاه قشنگ تون 🦋 ☘ کانال ملامحله Join 👉 @mollamahalevillage