آشپزی در طبیعت با میجان خانم😊😍
#لذت_آشپزی_روستایی
🏡🌳🌾
#تُرشِ_واش خورش یا غورابه
تو منطقه ما یه خورش محلیِ خوش عطر و طعم هست به اسم "تُرشِ واش خورش" یا "غورابه" مهمترین مواد تشکیل دهنده این غذا یک نوع سبزی خودرویی هست به نام "تُرشِ واش" که به معنی گیاه تُرش هست و همچنین ریحون محلی که عطر و بوی این خورش رو تکمیل میکنه.
.
امروزه برای لعابدار شدن این خورش از ارد برنج استفاده میکنند ولی من به روش قدیمی و سنتی برنج نیم دونه رو از شب قبل خیس کردم و تو "نمکیار" یا "نیمکار" سابیدمش.
اگه از آرد برنج استفاده میکنین باید با مقداری آب سرد حلش کنین.تقدیم به نگاه قشنگ تون 🦋
☘ کانال ملامحله
Join 👉 @mollamahalevillage