روش مزه دار کردن قارچ کبابی🙃
برای یک کیلو قارچ👇
یک ق غ خ سرخالی نمک
سه ق غ خ ابلیمو
یک ق چ خ سر خالی پاپریکا
یک ق چ خ ترجیحا فلفل قرمز
دو ق غ خ مایونز
یک ق چ خ سرخالی اویشن
یک حبه سیر رنده شده یا یک ق غ خ سر پر پودر سیر
سه ق غ خ روغن مایع یا کره اب شده
ابلیمو از سیاه شده قارچ بعد از پخت جلوگیری میکنه
پس حتما بزنید حذفش نکنید🔆
حداقل یک ساعت بزارید داخل یخچال قارچ ها با مواد
استراحت کنه که به خوبی طعم بگیره
👩🍳👩🍳
#آشپزی🍯🥘
🫑🥘🥦🥗🍅🍔🥬