6.54M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
تهدیگ کته😋😍 اول از همه برای داشتن یه پلو کته خوب که عین آبکش دون و خوب در بیاد باید وقتی برنج رو شستید کامل اب اضافشو بگیرید، بعد به ازای هر تعداد پیمانه برنجی که برداشتید ۱ پیمانه نهایت ۱/۵ پیمانه اضافه تر بسته به نوع برنج آب میریزید و برای هر ۴ پیمانه ۱ ق مربا نمک اضافه میکنید و بهش ۱ ساعت استراحت میدیم برای ته دیگ سیب زمینی هارو حلقه میکنیم کف ظرف روغن میریزیم و بعد در کف ظرف میچینیم به همون شکلی که دیدیم اول برنج هارو روی سیب زمینی منتقل میکنیم و بعد آب برنج رو آهسته و آروم روش میریزیم تا سیب زمینی ها روی سطح نیان بعد از اینکه روی حرارت گذاشتیم در ظرف رو‌ تا اندازه ای که اب به زیر سطح برنج برسه نمیذاریم تا باز سیب زمینی ها از کف بالاتر نیان بعد از اون مثل ویدو تو مرحله ای که مشخصه در ظرف رو میذاریم تا ادامه پخت انجام بشه حرارت هم نه خیلی زیاد باشه که قل قل زیاد کنه و باز تهدیگا بالا بیان و نه خیلی کم که برنج نجوشه در آخرم روی برنج روغن میریزم و اجازه میدیم آب برنج کامل کشیده بشه و به مدت ۳۰ دقیقه اول با شعله متوسط و بعد شعله ملایم اجازه میدیم که برنجمون دم بکشه و ته دیگ های خوشمزمون طلایی بشه 👩‍🍳👩‍🍳 🍯🥘 🫑🥘🥦🥗🍅🍔🥬