👈مواد لازم برای 4 نفر جو پوست کنده 1لیوان گندم پوست کنده 1لیوان سبوس گندم 4قاشق غذاخوری شیر گاوی جوشیده سرد شده 2لیوان آب جوشیده سرد شده 6لیوان عسل یا شکر قهوه ای 1لیوان گندم و جو را نیم ساعت خیس میکنیم سبوس گندم و 1لیوان آب را خوب باهم مخلوط میکنیم تا یک دست شود سپس گندم و جو را به آن افزوده بقیه آب را اضافه میکنیم. ظرف را روی شعله قرار داده اجازه میدهیم شب تا صبح با شعله بسیار کم بپزد و گندم و جو بسیار نرم شود. 30 دقیقه قبل از میل کردن غذا شیر را اضافه میکنیم و میگذاریم با شعله زیاد بپزد. چنانچه غذا را با شکر قهوه ای تهیه میکنید درهمین مرحله آن را اضافه کنید و اگر غذا را با عسل تهیه میکنید آنرا هنگام میل کردن غذا اضافه کنید. فراموش نکنید شکر قهوه ای جایگزین عسل است و اصل غذا با عسل طبخ میشود. 🆔 @jahanirad ✦┈┈••✾•☘•✾••┈┈✦ گروه پرسش و پاسخ طبی " سلام"👇 🆔 https://t.me/tebosalam