27.81M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آموزش ۴ مدل حلوا بوتیکی قنادجانم سلام🙋🏼‍♀️😍 حلوا بوتیکی از اون حلواهای جذابه که هم خوشمزس هم شیک و میتونه برای پذیرایی مراسمات مذهبی بهترین گزینه باشه👌🏻👌🏻درست کردنش از حلواهای معمولی راحتره😉🥰 اگر تا حالا درست نکردین حتما امتحانش کنین🙃😍 حلوا بوتیکی آرد قنادی ۴۰۰ گرم (۳ پیمانه) پودر قند ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه+ ۲ ق س) کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۱۳۰ گرم ( ۳/۴ پیمانه) پودر هل ۱ ق س شکلات ذوب شده ۲۵ گرم( ۱/۸ پیمانه) پودر گل محمدی ۱ ق س پودر پسته ۳۰ گرم ( ۲ ق س) زعفران دم شده غلیظ ۱/۲ ق س رنگ بنفش و سبز به دلخواه 🌺استراحت حلوا حتما باید تو فریزر باشه 🌺آرد نباید تغییر رنگ بده بیسکوییت کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم (۱/۳ پ) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ نشاسته ذرت ۱۵ گرم ( یک و نیم ق س) آرد برنج ۱/۲ ق س آرد قنادی ۱۵۰ گرم ( ۱ پ+۲ق س) بکینگ پودر ۱/۴ ق چ 🌺دمای فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه 🌺حتما۱ ساعت به خمیر در یخچال استراحت بدین 🌺من بعضی حلواهارو بدون بیسکوییت گذاشتم اگر میخواین کل حلواهارو بیسکوییت بزارین خمیر بیسکوییت باید یک و‌نیم برابر بشه @fateme.d67 منبع🪴 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac