آموزش ۴ مدل حلوا بوتیکی
قنادجانم سلام🙋🏼♀️😍
حلوا بوتیکی از اون حلواهای جذابه که هم خوشمزس هم شیک و میتونه برای پذیرایی مراسمات مذهبی بهترین گزینه باشه👌🏻👌🏻درست کردنش از حلواهای معمولی راحتره😉🥰 اگر تا حالا درست نکردین حتما امتحانش کنین🙃😍
حلوا بوتیکی
آرد قنادی ۴۰۰ گرم (۳ پیمانه)
پودر قند ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه+ ۲ ق س)
کره ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۱۳۰ گرم ( ۳/۴ پیمانه)
پودر هل ۱ ق س
شکلات ذوب شده ۲۵ گرم( ۱/۸ پیمانه)
پودر گل محمدی ۱ ق س
پودر پسته ۳۰ گرم ( ۲ ق س)
زعفران دم شده غلیظ ۱/۲ ق س
رنگ بنفش و سبز به دلخواه
🌺استراحت حلوا حتما باید تو فریزر باشه
🌺آرد نباید تغییر رنگ بده
بیسکوییت
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم (۱/۳ پ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
نشاسته ذرت ۱۵ گرم ( یک و نیم ق س)
آرد برنج ۱/۲ ق س
آرد قنادی ۱۵۰ گرم ( ۱ پ+۲ق س)
بکینگ پودر ۱/۴ ق چ
🌺دمای فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه
🌺حتما۱ ساعت به خمیر در یخچال استراحت بدین
🌺من بعضی حلواهارو بدون بیسکوییت گذاشتم اگر میخواین کل حلواهارو بیسکوییت بزارین خمیر بیسکوییت باید یک ونیم برابر بشه
@fateme.d67 منبع🪴
#آموزش_حلوا_بوتیکی #حلوا #حلوا_زعفرانی #حلوا_شکلاتی #حلوا_مجلسی #حلوا_پسته
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac